Посвята в козачата

2021-10-12

/Files/images/1111.jpg

/Files/images/11112.jpg12 жовтня у Хотинському ліцеї ім. Свєшнікова І.К. відбулося свято «Посвята в козачата». Це дійсно велике свято для школярів, адже тепер вони стали юними захисниками нашої країни та її майбутньою гордістю.

В ході свята учні показали свої знання про життя козаків, їх побут, традиції , правила, улюблені заняття. Проте найурочистіший момент заходу — посвята в козачата. Під час якої прозвучали слова клятви з уст учнів. Вони присягнули на вірність Україні і своїй школі, вступаючи до лав козацтва, перед обличчям своїх друзів, перед рідною землею та пам’яттю звитяг козаків, школярі урочисто промовляли: «Клянусь». П’ятикласники пообіцяли гарно навчатися і поважати історію та традиції українського народу, розвиватися розумово, фізично, морально, щоб відповідати новому статусу козачат.

Учні запам’ятають цей день як особливий для них. Адже вони змогли відчути причетність до великої історії нашого народу, до потужності і міці славного українського козацтва. Такі заходи, безсумнівно, виховують у дітей почуття гідності, честі та любові до Батьківщини./Files/images/11111.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 118

Коментарi