• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День ЦЗ і роковини Чорнобильської аварії

День ЦЗ і роковини Чорнобильської аварії

2018-04-26

26 квітня 2018 р. на базі Хотинської ЗОШ І – ІІІ ст. ім. Свєшнікова І.К. відбувся День Цивільного Захисту, який було розпочато збором керівного складу ЦЗ і працівників навчального закладу; було проведено лінійку, де були визначені основні завдання цього дня.

Програма Дня Цивільного захисту в школі була цікавою і насиченою. Для учнів проведено різнопланові заходи, зокрема:

- класні години за такою тематикою: «Дорога додому», «Основні чинники пожежі», «Дії при пожежі в приміщенні», «Як поводитись під час грози», «Правила поведінки в осередку пожежі» у 1-4 кл.

- перегляд відеофільмів із ЦЗ у 5-6кл.;

- у 5 – 10кл. проведено класні години за такою тематикою: вікторина «Юні рятівники» 5-7кл., урок – роздум «Сучасні екологічні проблеми» 8-10 кл.

Останнім етапом Дня ЦЗ за сигналом було проведено оповіщення учасників навчально – виховного процесу про пожежу на території школи. Учні під керівництвом учителів організовано, без паніки, згідно з планом евакуації, покинули приміщення школи та вийшли на подвір’я навчального закладу.

Завершенням проведення Дня ЦЗ стала підсумкова лінійка, на якій були підведені підсумки проведення Дня ЦЗ.

День ЦЗ був проведений на достатньому організаційно-методичному рівні. Вчителі обмінялися досвідом в організації навчальної роботи з питань безпеки життєдіяльності, а школярі отримали багато корисної інформації та закріпити її на практиці.

До роковин аварій, що трапилась на Чорнобильській AEC, цього дня у Хотинській ЗОШ І – ІІІ ст. імені Свєшнікова І.К. було проведено ряд заходів:

- вчителі біології, Дідула О.І. та Лагнюк Н.С., підготували і провели лінійку присвячену 32 – річниці аварії на ЧАЕС;

- виступив учасник ліквідації на ЧАЕС, Степалюк П.В.;

- класні керівники 1 – 10 кл. провели класні години присвячені 32 – річниці аварії на ЧАЕС;

- бібліотекар школи, Мамчур Т.П., підготувала тематичну книжкову виставку до Дня Чорнобильської трагедії «Наш біль – Чорнобиль».

Учні усвідомили масштаби трагічних подій та вшанували загиблих хвилиною мовчання.

Кiлькiсть переглядiв: 418

Коментарi