• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відкриття капсули часу "Майбутньому поколінню - 2017р."

Відкриття капсули часу "Майбутньому поколінню - 2017р."

2017-11-21

/Files/images/IMG_20171121_103613.jpg

«Історія – наші корені. Без них не можливе життя сьогодні і в майбутньому»

М.Амосов

Послання предків із 1973р. відкрили у Хотинській ЗОШ І – ІІІ ст. імені Свєшнікова І.К. Капсулу часу із побажанням прийдешнім поколінням замурували 44 роки тому. Прикрита капсула була табличкою, на якій було написано: «Майбутньому поколінню 2017р.»

Момент відкриття капсули у школі зробили урочистим. 21 листопада, у День Гідності та Свободи, продовжили традицію капсули часу. У навчальному закладі зібрали шкільну громаду, щоб виконати те, чого чекали довгий час.

Свято відкрила директор школи Ярмолюк Є.Т. , яке підготували заступник директора з виховної роботи Лагнюк Н.С., педагог-організатор Климчук О.С., вчитель інформатики Янісевич О.І.

На святі були присутні: голова райдержадміністрації Ващук О.В., голова районної ради Кондик В.М., начальник відділу освіти Шуст Т.О., сільський голова Гонтар В.В., випускниця 1973р. Олінчук Г.Л.

У таємничій скринці від предків виявили лист від тогочасного педколективу та учнів 1973р., яка була закладена під час відкриття школи.

Після відкриття капсули Олінчук Г.Л. прочитала послання поколінню 2017р.

Написав педагогічний колектив школи 1973р. Між тодішнім поколінням учнів і нинішнім – ціла епоха. І це надзвичайно промовисто ілюструє послання, що довгі роки було замуровано у стінах школи.

Лист, який «прибув» з 1973 року передали у шкільний музей.

Школярам 2041 року вчителі та учні підготували нове послання , яке присвячене 50-річчю Незалежності України. У цій капсулі часу знаходиться флешка з презентацією про школу, фотографіями учнів і вчителів , персоналу школи та послання майбутньому поколінню 2041 року.

Нове звернення зачитав Лагнюк Назарій, учень 10 класу.

«…Вірте в те, що думки матеріалізуються , а капсула часу має магічну силу. Нехай сьогоднішній день принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння і згуртованість , мир і любов…»,- написали у листі 2017 року.

Місце у стіні заклали плитою , на якій написано: «Майбутньому поколінню 2041 року».

Школа – це колиска дитинства і юності. Ми маємо надію, що тут стане на крило ще не одне покоління , принісши славу і шану рідній Україні.

Кiлькiсть переглядiв: 427

Коментарi